Playback - Binar, Vladimír, 1941-2016 (Delfín (Triáda), 2001)
Celistvý, nepřerušovaný text, rámovaný přátelským posezením v jedné z typických pražských hospůdek je sledem reflexí, pocitů a vjemů, které tvoří osobitou výpověď oscilující mezi snem a tvrdou realitou. Třebaže próza vznikla v sedmdesátých letech, nepozbyla nic ze své lyrické výbušnosti a vypravěčského zaujetí.