Designérem vlastního života : jak si navrhnout spokojený život na míru - Burnett, William, 1957- (Žádná velká věda, 2016)
Autoři v této knize ukazují, jak nám designérské myšlení může pomoct vytvořit smysluplný a naplňující život, nehledě na to, kdo nebo kde jsme, čím jsme se živili nebo živíme nebo jestli jsme mladí nebo staří. Designérské myšlení odpovědné za úžasné technologie, produkty a prostory můžeme využít k designování a budování kariéry a naplňujícího a radostného života, jenž je kreativní a produktivní a stále skýtá nová překvapení. Nakladatelská anotace. Kráceno.