Řemeslné vaření piva : 50 receptů pro domácí výrobu piva od nejlepších řemeslných pivovarů na světě - Ferguson, Euan (Volvox Globator, 2016)
Návody k domácí výrobě piva. Recepty nejlepších zahraničních řemeslných pivovarů.