Muž, který přivolával déšť - Kýr, Karel (E-knihy jedou, 2016)
V této publikaci vám autor nabízí dvaačtyřicet  málo uvěřitelných a záhadných příběhů. Dočtete  se  nejen o muži, který dokázal vyvolat déšť, ale i o královně pouště, o nekorunované královně Iráku, o tajemném zeleném muži, jak se dcera krotitele medvědů stala císařovnou, o démonickém majetku a exorcismu, o prokletém hrobu polského krále... a mnoho dalšího.