Tma - Minier, Bernard, 1960- (XYZ, 2016)
Christine Steinmeyerová, rozhlasová moderátorka z Toulouse, nalezne na Štědrý den ve schránce dopis od neznámé ženy, která se chystá spáchat sebevraždu. Následně do rádia zavolá muž a obviní ji z toho, že nic nepodnikla. A postupně se přidávají další obvinění. Kdosi Christine tajně doma navštěvuje a snaží se ji úplně zničit. Co je pravda, kdo je přítel a kdo nepřítel, proč je Christine pronásledovaná a věří vůbec ještě někdo, že není šílená? V té době se kriminalista Martin Servaz začíná zabývat záhadnou sebevraždou jisté umělkyně v hotelovém pokoji. A zatím netuší, že existuje Christine, která potřebuje pomoci dříve, než bude pozdě. Pro všechny.