Mráz - Minier, Bernard, 1960- (XYZ, 2015)
Kriminální thriller, odehrávající se v mrazivé atmosféře francouzských Pyrenejí, je dovedně namíchaným koktejlem, jehož hlavním motivem je krutá odplata za dávné zločiny.