Štěstí je zadarmo - Klevisová, Michaela, 1976- (Motto, 2016)
Leitmotivem nových jedenácti povídek je touha a snaha hrdinů nalézt své životní štěstí. Z pocitu osamělosti, marnosti, beznaděje, zpřetrhaných rodinných a partnerských vztahů jim pomáhají jejich kočičí či psí přátelé.