Nitranská brána smrti - Vondruška, Vlastimil, 1955- (Hříšní lidé Království českého (MOBA), 2016)
Další historický detektivní příběh z cyklu "Hříšní lidé Království českého", v němž opět vystupuje v úloze hlavního vyšetřovatele královský prokurátor Oldřich z Chlumu.