Angličtina jedna pět II. - Ludvík, Richard (KKnihy.cz, 2016)
Chcete se běžně domluvit anglicky? Zdokonalte se díky této e-knize. Zopakujte si minulý čas, naučte se pravidelná a nepravidelná slovesa a procvičte si 3 základní jednoduché časy v angličtině. Víc na cestování a běžnou komunikaci nepotřebujete. Toto je e-kniha s větami v angličtině a češtině. Střídá se zde 5 anglických vět a 5 českých vět pro kontrolu. Věty jsou v minulém, přítomném a budoucím čase. Celkem 1770 vět. Slovíčka se znovu a znovu opakují v dalších větách. Na konci e-knihy je abecední seznam všech procvičovaných slov s jejich výslovností.