Život na nečisto - Nesvadbová, Barbara (Albatros Media a.s., 2015)
Volné pokračování knih Řízkaři a Bestiář. Karle je dvacet pět let a opět prochází několika vážnými i nezávaznými vztahy; příběhy partnerství a sexu jsou spontánní, hektické, barvité a ona z nich vychází vždy s větší nebo menší újmou či ziskem.