Vesmírní psanci - Michal, Vlas (Treybel s.r.o., 2016)
Poznejte fantasy příběh se špetkou magie. Poznejte neprobádaný vesmír s krásnými i temnými zákoutími. Poznejte pestrou paletu postav a míst. Poznejte dobrodružství příběhu této knihy. Seznamte se se Zbojníky, piráty, zkorumpovanými lidmi a dalšími tvory ve vesmíru. Mohli bychom ještě chvíli pokračovat, ale posouzení necháme na vás. Vesmírní psanci zasahují všude tam, kde je potřeba. Nejvíce ovšem dokáží "zatápět" otrokářům, kteří zotročují lidi ve vesmíru. Příběh je psán s radostí. S radostí, že okusíte tento netradiční příběh. Doufáme, že se vám bude líbit.