Vavříny pro mrtvé vítěze : jedenáct příběhů o odvaze - Cílek, Roman, 1937- (Magnetka (Pražská vydavatelská společnost : Epocha), 2016)
Portréty jedenácti českých sportovců, kteří položili své životy v boji proti fašismu.