Moje řeč : fejtónky Dobré češtiny - Beck, Michal, 1993- (CPress, 2016)
Jazykoví prznitelé, třeste se! Neduhy dnešní řeči i psaného projevu pro vás s nadhledem a lehkostí rozebírají členové spolku Dobrá čeština, jehož členka byla v r. 2016 nominována na cenu Magnesia Litera. O tom, proč jsou poníci občas poně, zda Ježíška v předvánočním dopise oslovovat Vážený pane, i o tom, proč když padá sníh, nesněhí, nýbrž sněží. Obsahuje články z blogu i fejetony napsané exkluzivně pro knižní vydání. Nakladatelská anotace.