První konec - James, Lauren, 1992- (CooBoo, 2016)
Hlavní hrdinové Katherine a Matthew společně prožívají svou lásku desetiletí za desetiletím a století za stoletím, ale nikdy nedojdou šťastného konce. Postupně se s nimi setkáváme ve čtyřech časových rovinách, nejprve roku 1745, kdy čelí jakobitskému povstání, poté roku 1854 při cestě do srdce bojů krymské války, následně v roce 2019 jako se šťastně sezdanými vědci a nakonec roku 2039, kdy mladá Katherine začíná odhalovat svou dávnou minulost. Skrze konverzace, dopisy, počítačové záznamy nebo deníkové zápisy se ukazuje, že Katherine a Matthew mají určitý úkol, o němž nejprve nevědí ani oni sami. Opakování jejich životů v různých kulisách je možná jen součástí nečeho většího, a snad právě proto si na svá minulá setkání vzpomínají jen v útržcích. Podaří se jim tentokrát odhalit nebezpečí včas a zabránit dalšímu tragickému konci?