Zbavte se zbytečností v životě a mějte se skvěle! - Frank, Ailsa (BizBooks, 2016)
Cílem této techniky je zbavit se stresu, negativních emocí, finančních problémů, problémů ve vztazích, závislostí apod., a získat skvělý život a pocit, že dokážeme všechno na světě. Autorka se zaměřuje na oblast mezilidských vztahů, financí, zdraví, rodičovství, závislostí apod. V textu je množství příkladů z autorčiny terapeutické praxe a také mentálních cvičení (technik), např. technika fotoalba, technika z díry na světlo, technika zvukařského pultu, meditace úsměvem apod.