Krimi DEKAMERON 2 - Kučera, Jan (E-knihy jedou, 2016)
Vždy, když kniha u čtenářů uspěje, přemýšlí autor nad jejím pokračováním, a u knížky povídek je to to nejsnazší. Tak k prvnímu dílu Krimi DEKAMERONU přidávám dalších 22 povídek z doby normalizace z malého oddělení VB. Zase se bude jednat převážně o příběhy s erotickým nádechem, které se nikdy nedostaly před soud, což jim nijak neubírá na jejich zajímavosti a čtivosti, právě naopak.