Totální rauš : drogy ve třetí říši - Ohler, Norman, 1970- (Host - vydavatelství, s.r.o., 2016)
Když Němci v roce 1940 vtrhli do Francie, měli vojáci wehrmachtu k dispozici třicet pět milionů dávek pervitinu, který byl tehdy k dostání v každé lékárně a hojně propagovaný reklamou. Droga měla umožnit takzvanou bleskovou válku a stala se součástí výbavy vojáků. Ohler prošel všechny dostupné materiály k tématu, hovořil s pamětníky, vojenskými historiky i lékaři. Rešerším v německých a amerických archivech se věnoval pět let. Nakladatelská anotace. Kráceno.