Petr Čech : Mr. Perfect - Pavlis, Zdeněk, 1950- (XYZ, 2016)
Inspirující příběh jednoho z nejlepších gólmanů světa, který se už jako kluk toužil vyrovnat svému idolu Dominiku Haškovi a postavit se do hokejové brány.