Soudruzi chachaři - Vyoral, Jan, 1953- (XYZ, 2016)
Revoluční kniha přivede čtenáře do doby rozvinutého socialismu v ostravském národním podniku - Nové huti Klementa Gottwalda. Soudruzi odhalují mladému zaměstnanci tajemství epochálního úspěchu socialismu a vedou ho k poznání tajemství teorie marxismu-leninismu. Soudruh si brzy na "tvrdou" práci plnou alkoholu, sauny a jiných radovánek zvykne - za těchto podmínek se pak přeplňuje plán a buduje socialismus úplně sám. Nakladatelská anotace.