Havran Nezbeda. - Moost, Nele, 1952- (Fragment, 2016)
Klasické dětské nešvary pomůže vyřešit havran Nezbeda! Sám už přišel na to, že se zlobením daleko nedojde. Tenhle malý havran je pěkný vykuk. Říká, že být hodný a nezlobit přeci dokáže každý. On chce být ale jiný a nedělat to, co ostatní. Chce zkrátka zlobit. A tak zlobí. Blíží se však jeho narozeniny a s nimi podmínka: pokud nezlepší své chování, nedostane žádný dárek. Havran najednou zjišťuje, že přestat zlobit mu nějak nejde. Ještě že má kamarády, kteří mu s pravidly slušného chování pomohou! Nakladatelská anotace.