Slepičí polévka pro duši : jubilejní vydání k 20. výročí : všechny příběhy z prvního vydání + 20 nových příběhů - Canfield, Jack, 1944- (Práh, 2016)
První svazek z povídkového cyklu amerických editorů přináší krátké prózy známých i neznámých autorů, které zdůrazňují morální hodnoty v životě člověka. Reedice ke 20. výročí prvního vydání, obohacená o 20 nových příběhů.