Hraničářův učeň : první roky. - Flanagan, John, 1944- (Fantasy (Egmont), 2016)
Prolog k fantasy sérii Hraničářův učeň. Dlouho předtím, než se z nich stanou hrdinové, jsou Crowley mladým hraničářem a Halt uprchlíkem ze země za mořem... Pro starší děti.