Česká čtyřka, aneb, Všechno mělo být jinak - Krejčí, Ivan, 1946- (XYZ, 2017)
Humorně laděný román o mladíkovi, kterému osud nadělil jedno varle, zadrhávání v řeči, a aby toho neměl málo, i lásku ke stejnému pohlaví.