Domácí kváskové pečení - Hradecká, Gabriela, 1978- (CPress, 2016)
Autorka popisuje své zkušenosti s pečením domácího kváskového pečiva - příprava kvásku, zápary, proces kynutí atd. Věnuje se velmi podrobně časovému rozvrhu a pracovnímu postupu pečení. Kniha obsahuje 16 vyzkoušených receptů na přípravu chleba a dalšího slaného pečiva.