Dobronínské morytáty - Vondruška, Vlastimil, 1955- (Letopisy královské komory (MOBA), 2017)
Jedenáctý z řady historických detektivních případů královského písaře Jiřího Adama z Dobronína. Tentokrát pátrá na svém vlastním panství.