Znásilněná - Kaffe, Janiel (E-knihy jedou, 2017)
Michala Vážná se vrací sama pozdě v noci z firemního večírku. Cestou potká tři muže, kteří ji znásilní. Michala utrpí silný šok, vlivem kterého se jí oddělí mysl od těla. Jako duch získá mnoho možností, jak vykonat pomstu za utrpení, které musela prožít. Michalu vidí, jako jediný, osmiletý, spolužáky šikanovaný, Jakub. Michala mu pomůže, výměnou za předání informací kriminalistům, kteří se případem znásilnění zabývají. Mrazivý příběh s nádechem tajemna, ze kterého budete mít husí kůži na celém těle.