Dandy nezná lásky k ženě : tragické příběhy českých dekadentů - Hes, Milan, 1976- (Magnetka (Pražská vydavatelská společnost : Epocha), 2017)
Breiský i Krecar od mládí toužili vyniknout v literární tvorbě, zároveň byli nekompromisními kritiky měšťáckého životního stylu generace svých rodičů. Jsou považováni za jedny z posledních představitelů dekadence v českém písemnictví. Publikace přibližuje jejich dramatické životní příběhy, literární a jiné mystifikace, jichž se dopouštěli, milostné vztahy apod.