Cukrfree - Černá, Janina (CPress, 2016)
Je to též důkaz toho, že i život bez cukru může být skutečně sladký. Není to dieta, je to životní styl. Recepty v této knize jsou nízkofruktózové, většina z nich je také nízkosacharidová s větším obsahem tuků a všechny jsou zároveň bezlepkové. Nakladatelská anotace.