Policie SEVER - Kučera, Jan (E-knihy jedou, 2017)
Akční krimi thriller ze současnosti rozehrává utajený úkol pracovníka GIBSu na oddělení Policie ČR na severu Čech, kde byla rozprášena předchozí parta policistů. Hlavním úkolem nově příchozích policistů je ochrana klíčových svědků a likvidace posledních chapadel mafiánské chobotnice, která před časem prorostla až do městské i státní policie. Na pozadí napínavého příběhu najde hlavní hrdina i svou životní lásku. Hlavní hrdinové jsou připraveni v případě čtenářského zájmu vyprávět další kriminální případy ze současnosti v nových pokračováních této knihy.