Žít, žít - Jeroným, otec, 1907-1985 (Delfín (Triáda), 2016)
Dopisy trapistického mnicha, které psal svému mladému spolubratrovi, připravujícímu se na kněžství. Texty se týkají eucharistie a jsou stále aktuální, i když byly napsány v 70. letech 20. století.