Tati! : láskyplný příběh v dialogu - Kantůrková, Eva, 1930- (Dauphin, 2010)
Jaký je vlastně nejdůležitější muž jejího života, její největší láska? Z jakých poměrů vzešel? Jaký byl jeho vztah k ženám? K její matce? Proč ji jako malou opustil? Jaká je vlastně historie jejich vzájemného vztahu? To se snaží v někdy láskyplném, jindy v trochu vyčítavém a jiskřícím rozhovoru s otcem zjistit žena, která začíná pomalu bilancovat svůj život.