Karel Gott : umělecký a soukromý život - Rohál, Robert, 1959- (Petrklíč, 2009)
Karel Gott stručně, jasně a hlavně poutavě, tak by se dala v kostce shrnout tato publikace, která mapuje uměleckou kariéru i osobní život naší pěvecké legendy a vychází v roce, kdy Karel Gott slaví sedmdesáté narozeniny. Jednotlivé kapitoly knihy se postupně zaobírají Gottovou hudební kariérou jako takovou, připomínají zpěvačky, se kterými vytvořil spoustu slavných duetů a rozebírají i soukromí Karla Gotta. Nechybí ani bohatá Gottova diskografie, výčet filmů, ve kterých hrál, ani výběr z televizních pořadů, kde se objevil. Podstatnou a nedílnou součástí publikace je velké množství černobílých i barevných fotografií.