Zapeklitý případ pro Amora - Becková, Karolína (Růžové snění, 2005)
Romantický příběh líčí dobrodružství krásné a výstřední zdravotní sestry, která po ztrátě zaměstnání cestuje po Evropě jako asistentka soukromého detektiva.