Strach ve stínu minaretů - Becková, Karolína (Růžové snění, 2005)
Dobrodružný příběh odvážného českého průvodce turistů se odehrává v Turecku, kde rytířská záchrana místní mladičké dívky obrátí jeho život dočista naruby.