Miluj mě v Benátkách - Becková, Karolína (Růžové snění, 2005)
Prázdniny v Itálii, kam odjela za milostným dobrodružstvím, jsou pro poněkud zhýčkanou maturantku Johanu velkou zkušeností a velkým zklamáním. V kritické chvíli se seznámí se starším mužem a ve vztahu k němu pochopí rozdíl mezi poblouzněním a láskou.