I v ráji jsou hadi - Becková, Karolína (Růžové snění, 2005)
Prázdninový příběh mladé dívky, které změní život cesta na Mallorcu za dosud neznámým otcem. V novém prostředí ztrácí své dosavadní komplexy, vzbudí zájem hned dvou atraktivních mužů a musí se pro jednoho z nich rozhodnout.