Stíny bílých nocí - Becková, Karolína (Růžové snění, 2005)
Milostný příběh odehrávající se převážně v Petrohradu, kde obchodník s uměním postupně získává důvěru a lásku krásné nepřístupné dívky, v jejíž minulosti došlo k dramatu, které nadlouho poznamenalo její život.