Pekařův kluk a jiné hry a scénáře z exilu - Škvorecký, Josef, 1924-2012 (Škvorecký, Josef, 1924-2012 Spisy (Books and Cards S.G.J.Š.), 2008)
34. svazek spisů Josefa Škvoreckého obsahuje divadelní hry a filmové scénáře, které autor napsal v Torontu.