Hříchy pro pátera Knoxe : detektivní divertimento - Škvorecký, Josef, 1924-2012 (Škvorecký, Josef, 1924-2012 Spisy (Books and Cards S.G.J.Š.), 2008)
Cyklus deseti detektivních povídek, jejichž vtip spočívá v důsledném porušování pravidel klasické anglické detektivky.