Setkání v Praze, s vraždou : [detektivní epilog] - Salivarová, Zdena, 1933- (Škvorecký, Josef, 1924-2012 Spisy (Ivo Železný), 2004)
Detektivní román je pátou částí oddechového cyklu manželů Škvoreckých z prostředí české emigrace s hlavní hrdinkou hraběnkou Lomnickou.