Úspěch : to nejlepší z Napoleona Hilla - Hill, Napoleon, 1883-1970 (Práh, 2009)
Populární americká příručka s mottem: "Člověk může dosáhnout všeho, co si dokáže představit", poskytuje návod na dosažení vysněného cíle.