V zápasech za Boží věc : vzpomínky, texty a rozhovory - Mádr, Oto, 1917-2011 (Rozhovory (Vyšehrad), 2007)
Vzpomínky významného českého teologa doplňují rozhovory o životě, osobních postojích a hodnotách.