Jak přežít na intoxikovaném pracovišti : braňte se problémovým chvastounům, vzteklounům, sabotérům, sexuálním manipulátorům, závislákům - Durré, Linnda (Práh, 2012)
Pobyt na pracovišti otráveném špatnými mezilidskými vztahy, netolerantními kolegy a nekompetentním vedením dokáže znepříjemnit práci a zároveň se negativně odrazí na pracovním výkonu. Práce od americké psychoterapeutky obsahuje přehled infekcí, které mohou zasáhnout pracoviště (např. odkládání řešení problémů, sexuální obtěžování na pracovišti, pomluvy, osobní konflikty atd.), a zároveň radí, jak rozeznat jednotlivé "intoxikované" typy lidí, jak s nimi jednat, jak motivovat ostatní pracovníky, vycházet se svými spolupracovníky, jaké asertivní techniky používat při vedení konfrontačního rozhovoru, jak se chovat po jeho skončení nebo rozumět řeči těla. V knize najdeme různé názorné příklady pro lepší pochopení.