V síti - Langer, Ivan (Empresa Media, 2016)
Kniha Ivana Langera V síti je promyšlenou mozaikou postřehů a provokativních šlehů, jimiž bývalý ministr vnitra a někdejší místopředseda ODS komentuje veřejné dění. Originální sbírka facebookových statusů a hlášek se věnuje domácí politice, předbrexitovému vření v EU či postojům státníků k migrační krizi. Kritickými poznámkami Ivan Langer častuje i některá tuzemská média a jejich vlastníky. Text je proložen řadou odkazů na novinové články a zpravodajské spoty, které knihu oživujícím způsobem usazují do časového a věcného kontextu. Svého druhu překvapením je autorovo veřejné přiznání k výtvarným sklonům – publikaci vybavil vlastními kresbami. E-kniha V síti vychází jako pátý titul knižní divize vydavatelství EMPRESA MEDIA. Je určena lidem, kteří na veřejné dění rádi nahlížejí z různých úhlů.