Jeeves, aneb, Anglický Saturnin - Wodehouse, P. G. 1881-1975 (Dvojjazyčná kniha pro pokročilé (Edika), 2013)
Soubor pěti povídek populárního anglického humoristy, v nichž se čtenář pobaví neuvěřitelným vtipem obětavého sluhy Jeevese. Dvojjazyčné anglicko-české vydání, komplet s CD ve formátu MP3.