Mluvte německy! : konverzace - poslech - cvičení - Navrátilová, Jana (Jazyky (Edika). Učebnice, 2012)
Konverzační příručka a zároveň cvičebnice pro mírně pokročilé studenty obsahuje dvanáct lekcí pro rozšíření slovní zásoby, konverzačních nebo jazykových dovedností.