Pohádky bratří Grimmů = Märchen der Brüder Grimm - Grimm, Jacob Ludwig Karl, 1785-1863; Grimm, Wilhelm Karl, 1786-1859; Sigmundová, Kateřina; Wanka, Helmut; Spitzbardt, Wolfgang, 1957- (Dvojjazyčná kniha (Computer Press), 2010)
Dvojjazyčné německo-české vydání klasických pohádek. Určeno pokročilejším studentům německého jazyka. Kniha obsahuje i CD.