Liebesgeschichten = Milostné příběhy - Schnitzler, Arthur, 1862-1931 (Dvojjazyčná kniha pro pokročilé (Computer Press), 2011)
Povídky dvou klasiků německé literatury 19. století na téma rozmanitých podob lásky. Plný text ve dvojjazyčném zrcadlovém vydání doplňují gramatické poznámky, otázky k textu, slovníček méně obvyklých výrazů a MP3 nahrávka, namluvená rodilým mluvčím. Doplňkový učební text pro pokročilé studenty němčiny.