Kdo je kdo v českém filmu podruhé - Hora, Pavel
Zajímají-li vás čeští filmoví herci a máte navíc knihu "Kdo je kdo v českém filmu /poprvé/", která vyšla v nakladatelství Petrklíč už na začátku roku 2006, pak vězte, že se váš obzor ještě rozšíří. Jistě i díky této knížce, kterou právě držíte v rukou, se dozvíte o známých hereckých osobnostech, na něž v prvním dílu této řady nedošlo.