Jak zvládnout testy ECDL - Franců, Marie, 1961- (Computer Press, 2009)
Kniha vás pomocí typových otázek a jejich názorných řešení provede přípravou na testy všech sedmi modulů (základní pojmy, správa souborů, textový a tabulkový editor, databáze, prezentace a Internet), ukáže Vám nejčastější chyby a odhalí způsob jakým se testy hodnotí. Autorka knihy, díky svým zkušenostem, rozvrhla rozsah a zaměření jednotlivých sad otázek a odpovědí tak, aby odpovídaly skutečnému testu. Předem tak budete moci zhodnotit vaše šance a zaměřit se na oblasti, v nichž nejčastěji chybujete. Oproti minulému vydání kniha obsahuje několik sad otázek navíc, podstatně bohatší je i obsah přiloženého CD. Nakladatelská anotace. Kráceno.